Europa Conference League

Ελ Κααμπί: «Είχαμε αυτοπεποίθηση και μας άξιζε η πρόκριση»

Στο δίκαιο να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Europa Conference League στάθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σίγουροι πως θα προκριθούν επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Europa Conference league, τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι κα πως είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν στη διακοπή των διασυλλογικών διοργανώσεων, ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, σχολίασε το γκολ με το ψαλιδάκι που σημείωσε και χαρακτήρισε την ομάδα μια οικογένεια.

Αναλυτικά: «Το πιστεύαμε, ήρθαμε εδώ με πάρα πολλή πίστη μέσα μας και με πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Ήμασταν σίγουροι ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Νομίζω πως το αξίζαμε, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση.

Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι στον Ολυμπιακό, νιώθουμε πάρα πολύ ευτυχισμένοι κι ικανοποιημένοι. Τώρα έχουμε τη διακοπή των εθνικών ομάδων, θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα τα καταφέρουμε σε όλα για τον κόσμο μας.

Τα ανάποδα ψαλίδια είναι ο αγαπημένος μου τρόπος σκοραρίσματος, έχω βάλει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο, μου αρέσει και το προσπαθώ πάντα. Έτσι σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, πως το είχα ξανακάνει και μπορούσα και εκείνη τη φορά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Είμαστε μία οικογένεια, το ζούμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x